دکتر کوشا در نشست خبری ۲۷ تیر ماه ۱۴۰۰: :
- در قانون اساسی مشروطیت که در زمان لایحۀ قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری در سال ۱۳۳۳ حاکم بود، هیچ اشارهای به جایگاه وکیل نداشت، ولی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نهتنها به آن اشاره کرده، بلکه آن را در زمرۀ حقوق ملت قرار داده است، حال آییننامۀ اجرایی مصوب ۱۴۰۰ را با آییننامۀ مصوب ۱۳۳۴ مقایسه کنید.
- شیبی که برای تنزل جایگاه وکالت به وجود آمده است، به نفع حاکمیت هم نیست.
- اصلاحیۀ آییننامه در تصویب نهتنها موردنظر کانونهای وکلا نبود، بلکه مغایر مواد قانونی است.
- ایراد اساسی بر آییننامه، صرفنظر از اینکه خلاف قانون میباشد، این است که خود در واقع قانونگذاری کرده است. ضمن اینکه به تشریفات مادۀ ۲۲ لایحۀ قانونی استقلال عمل نشده است.
- درمورد مواد درسی خارج از آییننامه بهزودی در اتحادیه و کانونهای وکلا تصمیمگیری میکنیم.
- ️درباره آزمون ۱۴۰۰ ارادهای برای اجرای آیین نامه جدید نداریم اما در اتحادیه به زودی درباره دروس جدید آزمون تصمیم گیری می کنیم.
- ️آزمون ۱۴۰۰ را در ۷ آبان برگزار خواهیم کرد. درباره دو درس متون فقه و قانون اساسی موضوع را بررسی و تصمیم گیری میکنیم.
- ️ظرفیت تقریبی آزمون وکالت ۱۴۰۰ تعداد ۴۲۰۰ نفر است.
- ️نتایج آزمون وکالت ۱۳۹۹ حدودا یک ماه دیگر اعلام خواهد شد.
- ️اعتراضاتی که به برخی سوالات شده را حتما بررسی و نتیجه را اعلام می کنیم.
خبرگزاری تابناک : طرفدار گفتگو و تعامل و البته اجرای قانونمند مصوبات هستیم / از آقای رییسی بابت تصویب لحظه آخری آیین نامه گلایه مندیم / کرونا خسارات مادی و معنوی زیادی بر وکلا و موکلان وارد کرد
خبرگزاری ایلنا : ما باب تعامل و گفت وگو با قوه قضاییه را نمی بندیم، از سوابق و تجربیات آقای اژهای نیز انتظار تعامل داریم و امیدوارم به نتیجه برسیم.
خبرگزاری ایسنا : آزمون وکالت ۱۴۰۰ هفتم آبان برگزار می شود/ برخی رؤسای دادگستری با افزایش ظرفیت مخالفند.
خبرگزاری خبر آنلاین : امسال مجموعا ۷ هزار وکیل جذب میشوند.
باشگاه خبرنگاران جوان : آیین نامه کانون های وکلا قابلیت اجرایی ندارد./ نهاد وکالت مردمی است و ما یک ریال از بودجه دولتی استفاده نکرده ایم. نهاد موازی کانون وکلا خلاف قانون است و باید هرچه زودتر یکی شویم، زیرا استقلال به نفع مردم است و آیندگان قضاوت میکنند.
ایرنا : افزایش ٢٠ درصدی ظرفیت پذیرش آزمون وکالت
واحد مرکزی خبر : آزمون وکالت هفتم آبان ماه امسال برگزار میشود
اختبار : ابراهیم کیانی نایب رییس اسکودا در واکنش به برخی شایعات فضای مجازی درباره سوالات آزمون گفت: سازمان سنجش مجری برگزاری و مسوول رعایت این امور بوده است و این سازمان اگر توضیحی درخصوص شایعات فضای مجازی دارد باید ارائه کند.
همچنین ببینید: آیین نامه تازه تصویب استقلال کانون وکلا قابلیت اجرایی ندارد / طرفدار گفتوگو و تعامل و البته اجرای قانونمند مصوبات هستیم
روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران
جناب کوشای عزیز با سلام . این مطلب را چندین بار به برخی مسئولین و حتی جناب مرحوم کشاورز عرض کردم که دوستان آزمون تستی پاسخگوی جذب کارآموز وکالت نیست و ابتدا باید آزمون به شیوه تستی برگزار شود بعد آزمون تشریحی بصورت مسئله و تحلیل از چند برابر قبول شدگان مرحله اول گرفته شود . متاسفانه تاکنون گوش شنوایی در این خصوص نبوده . آخه چطور شما می خواهید تلاش یک حقوق خوانده را که چندین سال درس خوانده و یا حتی برخی از عزیزان تجربه عملی دارند طی یک فرایند آزمون تستی در ۱ یا ۲ ساعت بسنجید و… . متاسفانه در حال حاضر این روند ضربه بزرگی به جامعه علمی ما که یکی از آنها نهاد وکالت هست وارد می کند که آیندگان در خصوص آن بعدها قضاوت خواهند کرد . ضمنا پیشنهاد دیگری هم بنده قبلا به برخی دوستان داده بودم که آزمون هایی شبیه به اختبار هر چند سال یک بار (مثلا هر ۵ سال ) باید از وکلای محترم گرفته شود تا بروز بودن دانش انان مشخص شود . متاسفانه الان تعدادی از وکلا را سراغ دارم که بعد از چند سال به دلیل دوری از مطالعه بصورت مستمر حتی دانش اولیه خود و آمادگی را که قبلا برای آزمون اختبار بعداز کار آموزی بوده را ندارند . دوستان مسئول نهاد وکالت یادتان باشد دوقشر تحصیل کرده همیشه دانش آنها باید در دنیا به روز باشد . ۱ – قشر پزشکان . ۲ – قشر وکلا . این دو قشر باید آخرین علوم روز و قوانین و نظریات و تحلیل ها و… را در خصوص پزشکی و حقوق بدانند . تشکر از همه عزیزان .