• امروز : شنبه - ۱۹ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : 8 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Saturday - 9 November - 2024
19
دکتر جعفر کوشا در جلسه کارگروه معاضدت اسکودا

اداره معاضدت کانون‌های وکلا می‌تواند ضمن شناسایی موضوعات پر تکرار در جامعه، در سطح کلان به ارائه راهکارهای پیشگیرانه بپردازد

  • کد خبر : 37263
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۷
اداره معاضدت کانون‌های وکلا می‌تواند ضمن شناسایی موضوعات پر تکرار در جامعه، در سطح کلان به ارائه راهکارهای پیشگیرانه بپردازد

اولین جلسه کارگروه معاضدت اسکودا در روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ رأس ساعت ١۴ در محل اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران با حضور رؤسای اداره معاضدت کانون‌های وکلای دادگستری کشور برگزار شد.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر محمد نبی ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه، از اقدامات معاضدتی انجام شده در اسکودا از جمله انعقاد تفاهم‌نامه با کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و معاونت کنسولی وزارت خارجه را برای حاضرین در جلسه تشریح نموده و بیان داشت: در خصوص تفاهم‌نامه منعقده با معاونت کنسولی وزارت خارجه، اداره امور کنسولی وزارت خارجه طی بخشنامه‌ای به کلیه کنسولگری‌های ایران در خارج از کشور اعلام کرده‌اند که چنانچه ایرانیان خارج از کشور دچار مشکلات حقوقی می‌شوند، بستگان آن‌ها می‌توانند به اداره معاضدت کانون‌های وکلای دادگستری مراجعه نمایند و یا از طریق شماره تماسی که اتحادیه در اختیار آن‌ها قرار داده است، سؤالات خود را پرسیده و راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایند.

در ادامه جلسه دکتر کوشا رییس اتحادیه ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین در جلسه، نکاتی پیرامون اداره معاضدت مطرح نمودند. ایشان ضمن اشاره به اینکه تشکیل اداره معاضدت در قانون وکالت تبیین شده است و مبنای قانونی دارد، متذکر شدند که وکلا در جامعه می‌بایست تکیه‌گاه مردم باشند و در مواقعی که مردم جهت کمک به وکلا مراجع می‌کنند، ضروری است که وکلا در قالب اداره معاضدت راهنمایی‌های لازم را به آن‌ها ارائه نمایند.

دکتر کوشا افزود: کانون‌های وکلای دادگستری می‌بایست به خوبی و به طور شفاف اقدامات معاضدتی خود را برجسته و اعلام نمایند و با توجه به آمار دقیق مراجعین و موضوعات مطروحه، اداره معاضدت ضمن شناسایی موضوعات پر تکرار در جامعه، در سطح کلان به ارائه راهکارهای پیشگیرانه بپردازد.

وی تصریح نمود که اداره معاضدت می‌بایست در راستای بهبود کیفیت خدمات معاضدتی، نحوه ارائه مشاوره را آموزش دهد و دفاتر اداره معاضدت در مجتمع‌های قضایی تقویت گردد. همچنین ضروریست از اشخاص با‌اخلاق و با سواد حقوقی بالا بهره‌مند شوند و از مشاوران حقوقی متناسب با تخصص آن‌ها استفاده گردد.

در ادامه این جلسه حاضرین در خصوص نحوه‌ی ارائه خدمات معاضدتی در کانون متبوع خود و مشکلات موجود موارد ذیل را مطرح نمودند: عدم همکاری دادگستری‌های برخی استان‌ها، تعداد زیاد پرونده‌های ارجاعی برای وکالت تسخیری، اعزام وکیل به زندان‌ها برای ارائه مشاوره حقوقی به زندانیان، عدم همکاری زندان جهت اخذ امضاء وکالتنامه‌های پرونده‌های تسخیری، ارجاع پرونده‌های تسخیری در غیر از موارد مصرحه قانونی، اطلاع‌رسانی هرچه بیشتر و گسترده‌تر اقدامات معاضدتی از طریق رسانه‌ها، شناسایی و تشخیص اشخاص مستحق خدمات معاضدتی از طریق کلانتری‌های مناطق و… .

لازم به ذکر است که روسای اداره معاضدت کانون‌های وکلای دادگستری ایلام، خراسان، خراسان شمالی، زنجان، فارس، قم، کردستان، گلستان، لرستان، مازندران، هرمزگان، همدان و یزد در این جلسه حضور نداشتند.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 4]
لینک کوتاه : https://scoda.org/?p=37263
  • نویسنده : روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران
  • 1432 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0
تماس باما