به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان آذربایجان شرقی، در ابتدای این نشست دکتر خلیلاللهی، رئیس کل دادگستری استان ضمن تشریح جایگاه تبریز در عرصه تولید علم و دستاوردهای پژوهشی در طول تاریخ، از این شهر به عنوان اولین شهر دانشگاهی جهان که اولین دانشگاه بینالمللی جهان یعنی ربع رشیدی در آن افتتاح شده است نام برد.
وی در پایان ضمن قدردانی از رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه بابت ایجاد فرصت تشکیل این پژوهشگاه مشترک، ابراز امیدواری کرد که این مرکز با همکاری نهادهای مرتبط به خصوص کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی که از کانونهای برجسته علمی کشور است، در راستای اهداف مدون خویش فعالیت کرده و در تدوین لوایح قضایی نیز نقشآفرینی کند.
در ادامه این مراسم نیز حجتالاسلام والمسلمین هادی، رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه طی سخنانی اظهار کرد: پژوهش پیرامون مسائل حقوقی مصداق کار نیک و بر است که بر تعاون در آن تاکید شده است.
وی همچنین افزود: هدف از ایجاد این مرکز علمی مشترک، ایجاد پیوند معنادار بین این نهادها برای بهرهمندی از ظرفیتهای همدیگر جهت ارتقای فعالیتهای پژوهشی است. جهتدار کردن فعالیتهای پژوهشی و کاربردی کردن آن همراه با شناسایی آسیبها، یکی از اهداف ایجاد این پژوهشگاه بوده و سعی بر این خواهد بود که تحقیقات انجام یافته در این مرکز با هدف گرهگشایی از مشکلات و مسائل عملی حقوقی کشور انجام شود، از دیگر اهداف ایجاد این مرکز نیز، تشکیل محلی به عنوان پایگاه داده حقوقی است.
در انتهای این نشست با حضور دکتر هادی، دکتر خلیلاللهی، دکتر حسن فرهودینیا رئیس کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی، دکتر نصراللهزاده رئیس دانشگاه تبریز و حجتالاسلام والمسلمین فیروزی معاون پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه استان، توافقنامه مذکور امضا و مرکز پژوهشی مذکور فعالیت خود را رسما آغاز کرد.
شایان ذکر است که پژوهشکده مشترک مذکور برای اولین بار است که در سطح کشور با حضور یکی از کانونهای وکلای دادگستری تشکیل میشود.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]