• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 20 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
4
رئیس کانون وکلای دادگستری خراسان:

اعضای هیات مدیره‌ کانون‌ها نباید نظر مشورتی به دادگاه انتظامی بدهند

  • کد خبر : 45370
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
اعضای هیات مدیره‌ کانون‌ها نباید نظر مشورتی به دادگاه انتظامی بدهند
رئیس کانون وکلای خراسان در نشست هم اندیشی اعضای دادگاه انتظامی کانون با پیشکسوتان دادگاه و تعدادی از اعضای هیات مدیره از ارائه آمار دقیق و به تفصیل پرونده‌های دادگاه انتظامی تشکر کرد و افزود: با توجه به آمار ارائه شده و تعداد پرونده‌های مفتوح می‌توان نسبت به ارتقاء سطح دادگاه‌های انتظامی برنامه ریزی کرد.

به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری خراسان، دکتر حسن حسن‌زاده در این نشست گفت: برای کاهش آمار ورودی به دادگاه انتظامی باید تلاشی کرد به خصوص پرونده‌هایی که شاکی خصوصی دارند؛ اعم از اینکه در مرحله دادسرای انتظامی باشد یا دادگاه انتظامی.

رئیس کانون وکلای دادگستری خراسان با اشاره به لزوم عدم دخالت هیات مدیره‌ها در تصمیم دادگاه انتظامی اظهار داشت: هیات مدیره‌ها حتی نظر مشورتی هم نمی‌توانند و نباید به دادگاه انتظامی بدهند.

قاسم ناظمی، رییس دادگاه انتظامی کانون وکلای دادگستری خراسان نیز در این نشست با ارائه گزارشی از نام روسا و اعضای دادگاه انتظامی در ادوار مختلف هیات مدیره از سال ۷۷ تاکنون یاد و خاطره پیشکسوتان دادگاه انتظامی را گرامی داشت.

وی با اشاره به آمار فراوانی عناوین تخلفات انتظامی و مجازات‌های رای داده شده نسبت به کل پرونده‌ها و به تفکیک عنوان گفت: بسیاری از پرونده‌ها راکد شده است که مشمول مرور زمان می‌شود و باید تصمیم گرفت. ناظمی حمایت از آراء دادگاه انتظامی را باعث قوت قلم دادگاه انتظامی خواند و افزود: تصمیم داریم آراء مستحکم و نمونه را مشخص و جهت تشویق منتشر کنیم.

دکتر جواد اعظم صادقی، عضو هیات مدیره کانون وکلای دادگستری خراسان نیز در این جلسه با بیان اینکه دادگاه انتظامی به عنوان نماد کانون می‌تواند استقلال این نهاد را حفظ کند، افزود: شأن نهاد وکالت با استقلال دادگاه انتظامی حفظ می‌شود و فشار‌های بیرونی جهت تحت تاثیر قرار دادن استقلال دادگاه انتظامی از گذشته وجود داشته و اکنون نیز بیشتر شده است.

ملک فاروق ملک، پیشکسوت دادگاه انتظامی کانون وکلای دادگستری خراسان نیز در سخنانی تحت تاثیر موضوعات درون و برون دادگاه انتظامی قرار نگرفتن را به اعضای دادگاه انتظامی توصیه کرد و افزود: دادگاه انتظامی به ویژه در شرایط فعلی استقلال خودش را حفظ کند و در خصوص اعلام تخلف عدم حضور وکلا در جلسات رسیدگی دقت کند که حق و کلا ضایع نشود.

غلامرضا طوسی یکی دیگر از پیشکسوتان ادوار گذشته دادگاه انتظامی کانون وکلا نیز به برخی مشکلات در دادگاه انتظامی از جمله صدور قرار منع تعقیب اشاره کرد و در ادامه خوانش آراء سابق دادگاه انتظامی و تجزیه و تحلیل آن را پیشنهاد کرد.

سید حمید هروی عضو سابق دادگاه انتظامی نیز حمایت هیات مدیره‌ها را از اعضای دادگاه‌های انتظامی خواستار شد.

دکتر حمیدرضا میرزا جانی، عضو پیشین دادگاه انتظامی وکلا هم با بیان اینکه هیچ جای دنیا هیچ قاضی رأی خودش را توجیه نمی‌کند، افزود: مفتخرم که اعلام کنم در دوران حضورم در دادگاه انتظامی هیچ کس از من تقاضای چشم پوشی و اغماض نکرد.

وی با اشاره به اینکه در امور انتظامی کامن لا بودن وجه اصلی است جسارت در رویه سازی به جای نظریه پردازی و استفاده از ظرفیت‌های قانونی آیین دادرسی کیفری را توصیه کرد.

گفتنی است در انتهای این جلسه از ندا اکبری کارمند دادگاه انتظامی توسط اعضای دادگاه با تقدیم گل هدیه و لوح تقدیر، قدردانی شد.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
لینک کوتاه : https://scoda.org/?p=45370
  • نویسنده : روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران
  • 101 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0
تماس باما