✍️ دکتر رضا وطنخواه، عضو کمیسیون ورزش اسکودا:
سوال: هفتمین المپیاد ورزشی کانونهای وکلای دادگستری ایران را به لحاظ کمی و کیفی چطور ارزیابی میکنید؟
پاسخ: این دوره از المپیاد ورزشی اسکودا هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی پیشرفت شایان توجهی نسبت به دورههای قبل دارد و بازیکنان حرفهای بیشتری در این مسابقات حضور دارد. در این دوره از رقابتها بیش از ۶۲٠ وکیل ورزشکار و بیش از ۲٠ کانون وکلا از سراسر کشور حضور دارند که از ۱۹ مهر تا ۲۴ مهر ماه با هم به رقابت میپردازند.
سوال: وجه تمایز این دوره از رقابتها با دورههای پیشین را در چه مواردی میدانید؟
پاسخ: از وجوه تمایز این دوره از رقابتها میتوان به برگزاری مسابقات در شهر مقدس مشهد و در جوار مرقد مطهر ثامنالحجج، حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، اضافه شدن رشته ورزشی شطرنج و مشارکت حداکثری کانونهای وکلا در این دوره از مسابقات اشاره کرد.
سوال: امر ورزش در کانونهای وکلای دادگستری چه تاثیراتی در توسعه مشارکتهای همگانی و همدلی در میان جامعه وکلا دارد؟
پاسخ: المپیاد ورزشی کانونهای وکلای دادگستری ایران(اسکودا)، نماد اتحاد و همبستگی میان وکلای دادگستری و کانونهای وکلا در میدان ورزش است و علاوه بر تقویت سلامت جسمانی و روانی همکاران محترم، فرصت بسیار مغتنم و ارزشمندی در راستای تقویت روحیه تعاون، همدلی، رقابت دوستانه، همت و تلاش و تمرین کار جمعی و تیمی و مشارکت همگانی در میان وکلای ورزشکار سراسر کشور است.
سوال: هفت دوره المپیاد ورزشی در نهاد وکالت نشان از نگاه حرفهای به مقوله ورزش در کانونهای وکلای دادگستری دارد. به اعتقاد شما آیا پتانسیل تاسیس تیمی حرفهای در یک رشته ورزشی در نهاد وکالت و شرکت در رقابتهای کشوری وجود دارد؟ و آیا اساسا اعتقادی به این موضوع دارید؟
پاسخ: هرچند که پتانسیل تأسیس تیمهای حرفهای در رشتههای ورزشی فوتسال، والیبال آقایان و والیبال بانوان نهاد وکالت جهت شرکت در رقابتهای کشوری وجود دارد ولی با توجه به هزینههای هنگفتی که این امر دارد و کانونهای وکلا هم بدون دریافت حتی یک ریال بودجه دولتی اداره میشوند، به شخصه اعتقادی به تیمداری حرفهای در نهاد وکالت ندارم.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]