رییس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ضمن حضور در افتتاحیه سی و هفتمین همایش اتحادیه سراسری در سخنانی بیان داشت: وکلا شاخص معیار عدالت در هر جامعه ای هستند و قاضی زمانیکه رای می دهد باید مستند، مدلل و موجه باشد و وکیل میبایست در این امر یاری رساننده ی قاضی باشد.
رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای ایران افزود: اولین مدرسه وکلا در آتن تشکیل شد، که کشیش ها با تاسیس آن مخالفت نمودند، با این استدلال که وکلا در امور ایشان دخالت می کنند، بعدها به ذات کاری وکلا آگاه شدند و حتی خودشان به کسوت وکالت درآمدند.
کوشا با بیان اینکه هدف اتحادیه و جایگاه و شان وکالت باید در جامعه مشخص شود، ادامه داد: بسیاری از وکلا ایثارگر و از خانواده شهدا و خیر هستند و این تقابل قضات با وکالت باید بررسی گردد.
وی ضمن اظهار این نکته که وکیل چنانچه درست آموزش ببیند، در واقع یک هنرمند در احقاق حق و ابطال باطل است، افزود: برخی به دنبال کوچک شمردن نهاد وکالت هستند.
رییس اتحادیه سراسری کانون وکلا گفت: وجود نهاد وکالت به نفع حاکمیت است و ضرورت دارد، بصیرت صنفی داشته باشیم .
وی ادامه داد: هدف ما احیای حقوق عامه و آزادی های مشروع در جامعه است.
کوشا با اعلام اینکه کانون وکلا می بایست، در عرصه مالی و بین المللی هم خود را نشان دهد، بیان نمود: اتحادیه امروز سرپا و سر بلند است و در چهارچوب قانون عمل می نماید.
رئیس اتحادیه کانونهای وکلای کشور افزود: اولین مسئله ما اتحاد و اتفاق در سایه همدلی شکل می گیرد و می بایست در راستای مصالح عالیه گام برداشت و با افرادی که سنگ اندازی و مانع تراشی می کنند، مقابله کرد.
وی اشاره داشت، ما اگر ایرادی وارد می کنیم بر ما خرده نگیرید، چراکه از دریچه وکالت می بینیم و شما از دریچه قضاوت.
وی افزود: ما در راستای صیانت از حقوق عامه، باید در چهارچوب قانون آزادی داشته باشیم.
کوشا بیان داشت : ما خود در چهارچوب کانون وکلا ترتیبات نظارتی داریم و اگر وکیلی تخلف کند باید با وی برخورد کرد.
کوشا در خاتمه لازم دانست که وکلا جرات و حق اعتراض داشته باشند.