رییس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران (اسکودا) گفت: ما با نظارت در کانون وکلا و نهاد وکالت مخالف نیستیم بلکه با دخالت در امر وکالت مخالف هستیم.
به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بهمن کشاورز در حاشیه همایش نقد و بررسی لایحه جامع وکالت در جمع خبرنگاران گفت: آنچه که در لایحه قبلی عنوان شده بود، به طور کلی استقلال را از وکلا سلب میکرد و در اصلاحاتی که در دولت آقای احمدینژاد اعمال شد تا حدودی این مشکل رفع شد و لایحه وکالت در آن زمان آماده تحویل به مجلس بود و با تمام شدن دوران ریاستجمهوری آقای احمدینژاد لایحه مذکور به مجلس نرفت و به قوه قضاییه ارجاع شد.
وی ادامه داد: آنچه که مجددا تحت لایحه وکالت مطرح شده، فاقد اصلاحات است و آنچنان که شنیدم اصلاحات مجددی در دولت آقای روحانی بر این لایحه انجام شده که امیدوارم این اصلاحات، اشکالات را منتفی کند؛ زیرا در غیر اینصورت باعث از بین رفتن استقلال کانونها میشود.
کشاورز ادامه داد: از مواردی که در لایحه عنوان شده و ما آن را دخالت میدانیم، مساله نظارت، موضوع اختبار و سایر موارد است. البته ناگفته نماند که با ما نظارت مخالف نیستیم و از ابتدا نظارت قوه قضاییه در کانونهای وکلا بوده است ولی ما با دخالت مخالف هستیم.
کشاورز یاداور شد: امکان دارد وکلایی پولهای زیادی را به عنوان حقالوکاله دریافت کنند ولی اگر مالیات دولت را بدهند به هیچ وجه این موضوع به کسی مربوط نیست که چه اندازه وکلا حقالوکاله دریافت میکنند.
رییس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران (اسکودا) اظهار کرد: اگر وکلایی هم از شاکی و هم از موکل خود حقالوکاله دریافت حتما باید پروانه وکالت آنها باطل شود.