• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 20 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
22

بررسی راهکار‌های برون‌رفت نهاد وکالت از شرایط موجود در نشست اعتراضی وکلا در کانون خراسان

  • کد خبر : 41935
  • ۱۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۷
بررسی راهکار‌های برون‌رفت نهاد وکالت از شرایط موجود در نشست اعتراضی وکلا در کانون خراسان
نشست اعتراضی وکلا در واکنش به مصوبات اخیر مجلس در مغایرت با استقلال نهاد وکالت در محل آمفی تئاتر کانون وکلای دادگستری خراسان در مشهد به منظور هم‌اندیشی و تبادل نظر میان همکاران و اتخاذ راهکار برای برون رفت از شرایط موجود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای خراسان، دکتر عباس شیخ‌الاسلامی در این نشست با اشاره به مصوبه اخیر مجلس با بیان اینکه عنوان یک مصوبه و قانون باید مختصر و مفید باشد، اظهار داشت: از عنوان این مصوبه با عبارات طولانی (طرح تامین مالی و جهش تولید از طریق اصلاح قوانین «حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی» و «رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشو)» کاملا پیداست که طراحان به اصول اولیه حقوقی آگاه نبودند، گویی می‌خواهند با این عنوان به مخاطبان بگویند قرار است همه مشکلات کشور را با این طرح حل کنیم. علاوه بر این، طرحی که به تصویب رسید ناپخته است. رهبری بار‌ها در سخنان خود خطاب به نمایندگان بیان کردند که روی لوایح سرمایه گذاری شود، زیرا لوایح در هیات وزیران و نهاد‌های تخصصی بررسی و چکش کاری می‌شود، ولی طرح‌ها اینگونه نیستند و ضعیفند.
وی افزود: کانون‌های وکلا در حال رایزنی برای حذف پیشنهاد استفاده موسسات خصوصی از کارشناس حقوقی بودند که به یکباره با تصویب ماده ۴ قانون برنامه هفتم توسعه با این مضمون که «صدور، تمدید، تعلیق و ابطال پروانه وکلا به هیات مقررات زدایی و وزارت اقتصاد واگذار می‌شود» مواجه شدند؛ البته این مصوبه ابهام زیادی دارد و خود طراحان نیز نمی‌دانند منظور چیست. ولی مسلما تاب این تفسیر را دارد که استقلال کانون‌های وکلا گرفته شود، هیات‌های مدیره کانون‌ها به هیات‌های اداری صرف تبدیل شوند، خود انتظامی که لازمه هر صنفی است از کانون‌های وکلا گرفته شود و سرنوشت پروانه یک وکیل را مدیر اقتصادی یک شهر تعیین کند و کانون وکلا هم نتواند اعتراض کند، زیرا تصمیمات قابل ابطال در دیوان عدالت اداری نیست که این یک فاجعه برای کانون‌های وکلاست. در واقع این مصوبه اخلالی در اصل ۳۵ قانون اساسی است و استقلال کانون و دادرسی عادلانه و منصفانه که یکی از الزامات آن داشتن حق داشتن وکیل است را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.
شیخ‌الاسلامی در بیان راهکار برای برون رفت از شرایط موجود، تعامل و مذاکره از جمله مذاکره با نمایندگان مجلس، اعضای شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و مراجع و اساتید را یکی از راهکار‌ها عنوان نمود و توضیح داد: دکتر زاهدیان عضو هیات مدیره کانون وکلای خراسان به نمایندگی از تهران با برخی از اعضای شورای نگهبان جلسه دارند و رایزنی می‌کنند. همچنین دکتر حسینی پویا دیگر عضو هیات مدیره در جلسه هیات اجرایی اسکودا در تهران حضور دارند. علاوه بر این جلسات متعدد در هفته آینده با افراد مختلف گذاشته شده که امیدواریم کانون‌ها با قدرتی که دارند و استقلالشان به این راحتی‌ها گرفتنی نیست، بتوانند موضوع را حل و فصل کنند و جلو مصوبه را در شورای نگهبان و یا مجمع تشخیص مصلحت نظام بگیرند.
وی خاطر نشان کرد: اگر تعامل به گونه‌ای که تاکنون جواب نداده، جواب ندهد، پیشنهادات سخت‌تری مثل استعفای دسته جمعی اعضای هیات مدیره‌ها و یا تحصن در مجلس و ارتباط با نهاد‌های بین‌المللی نیز مطرح است که البته تصمیمات را در کانون‌ها بر اساس جلسه روز شنبه اسکودا در تهران می‌گیریم، زیرا معتقدیم تفرق آرا نباید باشد و به عنوان ید واحد تصمیم گیری کنیم.
رئیس کانون وکلای دادگستری خراسان تاکید کرد: کانون وکلا پیش از این نیز مراحل سختی را گذرانده و با قدمت ۷۰ ساله و زحماتی که بزرگان برای آن کشیده¬اند، نهادی نیست که به راحتی بتوان آن را به زمین زد و جایگزینی برای آن گذاشت. امیدواریم با همت تک تک همکاران این مشکل حل شده و شورای نگهبان این مصوبه را رد کند.
موضوع در شورای حقوق بشر ملل متحد و اتحادیه بینالمللی وکلا مطرح شود
در ادامه جلسه هاله کشاورز رییس کمیسیون حقوق بشر کانون وکلای دادگستری خراسان، ضمن اظهار تاسف از عدم حضور کامل همکاران در جلسه مذکور، یکی از دلایل اتفاقات ناگوار برای نهاد وکالت از زمان تصویب ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه و تاکنون را نگرفتن تصمیمات سخت توسط مدیران کانون‌ها و اکتفا به تعامل و مذاکره عنوان کرد.
وی افزود: با این وضعیت پیش بینی می‌شود خیلی از همکاران با این سیستم تمدید پروانه نمی‌کنند و هر آنچه از وکلای فعلی بمانند به مرور تصفیه می‌شوند. این روند چند سالی طول می‌کشد، ولی با توجه به اینکه مکانیزم و ابزارش را دارند، همانی می‌شود که می‌خواهند.
این وکیل داگستری با بیان اینکه طبق هماهنگی با کارگروه حقوق بشر اسکودا این پیشنهاد به اسکودا داده شده است و قرار است در جلسه اتحادیه در تهران مطرح شود، اظهار داشت: انعکاس بین‌المللی این موضوع می‌تواند در مراودات بین‌المللی دولت و قوه قضاییه تاثیر داشته باشد.
وی در ادامه به بیان قسمت‌هایی از پیشنهادات ارائه شده از سوی کمیسیون حقوق بشر پرداخت و گفت: نظر به اینکه مصوبه اخیر دقیقا و تعمدا در راستای حذف استقلال کانون‌های وکلا و نتیجتا سلب استقلال وکیل مدافع به تصویب رسیده است که در تضاد و مغایرت کامل با معاهدات بین‌المللی پذیرفته شده و قوانین داخلی و عرف بین‌المللی است، با عنایت به جایگاه و فراخوان شورای حقوق بشر ملل متحد و اتحادیه بین‌المللی وکلا، در این ارتباط به هیات عمومی اسکودا پیشنهاد می‌شود که به صورت عام مبادرت به تنظیم گزارشی جامع و انعکاس آن در شورای مربوطه وفق موازین قانونی بین‌المللی پذیرفته شده در اسرع وقت نموده و از وکلای مجرب در این راستا استفاده شود. بدیهی است فراهم نمودن زمینه امضای الکترونیکی این بیانیه توسط هزاران هزار وکیل در سراسر کشور صرف نظر از مشارکت وکلا در سرنوشت خود موجب تاثیرگذاری حداکثری خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در شرایط موجود بحث فقط بحث نمایندگی هیات مدیره‌ها نیست، بلکه اینجا سرنوشت تک تک وکلا مطرح است. آنچه که هیات مدیره ما بایستی به نمایندگی در هیات عمومی اسکودا مطرح کند باید متاثر از بدنه وکالت باشد، باید تک تک وکلا در تصمیم‌گیری و اظهار نظر نسبت به وضعیت موجود دخیل و درگیر باشند و مکانیزمی طراحی شود که یکایک افراد در این بحران به وجود آمده، وجود موثر خود را اثبات کرده و به کمک هیات مدیره بیایند.
ارسال اظهار نامه از سوی کانون وکلا به اعضای شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام از راهکارهاست
در ادامه علیرضا اسلامی رییس جامعه وکلای دادگستری خراسان بیان داشت: یکی از درخواست‌های موکد ما این است که برای جلسه محدودیت زمانی گرفته نشود و تمامی وکلا فرصت اظهار نظر در جلسه را داشته باشند و تا زمان اتخاذ تصمیم هیات مدیره جلسه ادامه پیدا کند.
وی در ادامه به برخی از راهکار‌هایی که به امضاء حدود ۶۰ تن از وکلا رسیده، اشاره کرد و گفت: ارسال اظهارنامه و نامه‌نگاری از سوی کانون وکلا با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس قوه قضاییه، رئیس قوه مجریه به عنوان مجری قانون اساسی و سایر مراجع ذی‌صلاح و در قدم بعدی تعطیلی کانون وکلا با هدف اعلام اعتراض به تصمیمات غیرمتعارف و ناصواب برخی نمایندگان مجلس در نقض استقلال کانون‌های وکلا و حقوق اساسی ملت، از جمله راهکار‌های پیشنهادی ماست.
این وکیل دادگستری همچنین درخواست برگزاری تجمعات قانونی پس از اخذ مجوز‌های لازم از مراجع ذی‌صلاح با مدیریت و نظارت کانون وکلا، استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای و هر اقدام موثر و مورد صلاحدید از سوی سایر همکاران را مورد تاکید قرار داد.
اسلامی تصریح کرد: از آنجایی که تعامل تاکنون به نتیجه‌ای نرسیده تقاضا داریم که در یک حرکت منسجم با تمام قوا و با تمام پتانسیل در کنار هم باشیم. این حق ملت است و ما بیش از این مماشات نداریم.
لایحه استقلال کانون‌های وکلای دادگستری قانون خاص است که قوانین عام نمی‌توانند آن را تخصیص بزنند
وکیل عباس ابوالفتحی یکی از وکلای پیشکسوت دادگستری هم در نشست هم اندیشی اعضای کانون وکلای دادگستری خراسان بیان داشت: حرفه وکالت دریای عظیمی است که دارای ابعاد مهمی از جمله استقلال وکیل است و نباید تنها به بعد اقتصادی آن توجه نمود و قوانین و اندیشه‌های حقوقی تاثیرگذار در این زمینه را مورد انکار قرارداد.
وی خاطرنشان ساخت: برای لایحه استقلال کانون‌های وکلای دادگستری مصوب ۱۳۳۳ که مربوط به زمان دکتر مصدق است، زحمت‌های زیادی کشیده شده و قانون خاص است که قوانین عام موخر نمی‌توانند آن را تخصیص بزنند. در واقع قانونی که در گذشته برای استقلال کانون وکلا تصویب شده یک قانون قدیمی است که سال‌هاست اجرا می‌شود و یک قانون خاص است؛ یعنی قوانین دیگری که بیاید نمی‌توانند آن را از بین ببرد.
این وکیل دادگستری به عنوان راهکار برای برون رفت از این بن بست، تشکیل گروه‌های کوچک هم-اندیشی را پیشنهاد نمود تا با جمع بندی نظرات ایشان، هیات مدیره خراسان دستاوردی جهت طرح پیشنهادات در جلسه اسکودا داشته باشد.
از چنان انگیزه روانی برای تخریب کانون‌های وکلا برخوردارند که قطعا به این حد اکتفا نخواهند کرد
در ادامه رضا معبودی نیشابوری، وکیل دادگستری، ضمن تشکر از همکاران حاضر در جلسه گفت: همین میزان انگیزه را نیز باید مغتنم شمرد و دست همکاران حاضر در جلسه را فشرد، زیرا یکی مرد جنگی به از صد هزار.
وی با بیان اینکه ابتدا باید به نقد خودمان و اسکودا بپردازیم، افزود: متولی اسکودا و کانون‌ها در مجلس کجاست که ما باید هنگامی که تیر از چله کمان مجلس رها شده و فرصت کنشگری اجتماعی و زمان بررسی طرح به پایان رسیده و تبدیل به مصوبه شده از موضوع مطلع شویم؟
وی تصریح کرد: اهداف بسیار وسیع‌تر از مقرراتی است که در ۲۹ مردادماه به تصویب رسید؛ مجموعه‌ای از مقررات را در دست اقدام دارند و این فقط یک قطعه از پازل بسیار وسیعی است که در نظر گرفته‌اند و اتاق فکری که این موضوعات را طراحی می‌کنند، از چنان انگیزه روانی برای تخریب کانون‌های وکلا برخوردارند که قطعا به این حد اکتفا نخواهند کرد. در مصوبه اخیر، پدیده عجیبی از وکالت را می‌سازند که از لحاظ تخفیف مدیریتی مادون بسیاری از اصناف است، اما به لحاظ کنترلی مافوق برخی از نهاد‌های امنیتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.
این وکیل دادگستری با اشاره به اینکه طبق این مصوبه نه تنها تخلفات بلکه عملکرد وکیل در سامانه‌ها برای عموم مردم قابل رویت است، افزود: آیا در حال حاضر برای خود نمایندگان مجلس شورای اسلامی سامانه‌ای وجود دارد که اظهار نظر موکلینشان را که عموم مردم هستند همه ببینند. آیا شأن یک وکیل دادگستری از لحاظ ارائه خدمت عمومی از شأن نمایندگان مجلس هم بالاتر است که با شعار شفافیت وارد مجلس شدند و در پایان عمر مجلس هنوز آن را به نتیجه نرساندند؟! ولی کانون وکلا را به عنوان یک مجموعه غیردولتی وارد همان مقررات شفافیت خودشان کردند. اگر شورای نگهبان این مقررات را تایید کند پیامش فقط به کانون وکلا و به وکلا نیست. به عموم جامعه و فعالان اجتماعی و رسانه‌ای است و آنقدر استقلال وکیل را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد که کسی وکیلی پیدا نخواهد کرد که شجاعانه از حقوقش دفاع کند.
کانونهای استانی با داشتن شخصیت حقوقی مستقل واکنش نشان دهند
در این نشست اعتراضی وکیل آقایی با بیان اینکه چند سال پیش می‌گفتند امکان ندارد طرح تسهیل تصویب شود، ولی شاهد بودیم که این اتفاق افتاد، گفت: الان هم معلوم نیست ما کارمند وزارت اقتصادیم یا وکیل دادگستری؛ بنابراین موضوع از حد خارج شده و هر اتفاقی بیفتد، غیر قابل پیش بینی نیست.
وی اظهار داشت: کانون‌های استانی با داشتن شخصیت حقوقی مستقل، واکنش نشان دهند و اینکه بگویند نمی‌توانند نظری خلاف نظر اسکودا داشته باشند، به صلاح نیست.
همکاران را نسبت به ضرورت مقاومت و ایستادگی در برابر مخالفان استقلال کانون‌های وکلا آگاه نماییم
وکیل پایلاخی، یکی از وکلای دادگستری عضو کانون خراسان در این نشست هم اندیشی اظهار داشت: بهتر است که همکاران را تا جایی که امکان دارد نسبت به مقاومت و ایستادگی در برابر مخالفان استقلال کانون‌های وکلا آگاه نماییم تا از این طریق هزینه اجرای چنین لوایح و مصوباتی گران تمام شود.
وی افزود: اگر هم نتیجه دلخواه که لغو چنین مصوباتی است را نگرفتیم دل خوش به این هستیم که منفعل نبوده‌ایم و آیندگان از ما به عنوان وکلای بی دغدغه یاد نخواهند کرد.
وی در ادامه افزود: امروز زمانی است که وکلا باید در کنار هیات مدیره باشند تا ایشان توان ایستادگی در برابر لوایح و مصوبات ناعادلانه را داشته باشند. تک تک وکلا نیز می‌توانند به صورت انفرادی نقش خود را در این راستا ایفا نمایند.
این وکیل دادگستری همچنین تحصن و تجمع در مقابل کانون و تعطیلی موقت فعالیت‌های کانون را به عنوان پیشنهاد مطرح نمود.
انفعال کانون‌های وکلا و عدم تعامل مناسب با نمایندگان از موجبات بحران پیش روست
وکیل نجاتی در ادامه این نشست اظهار داشت: کانون‌های وکلا در تصویب لوایح و آیین‌نامه‌های مرتبط با موضوع استقلال موضع فعالی نداشته و هیچ‌گاه در این زمینه پیش قدم نبوده و همیشه در موضع دفاع بوده‌اند. این درحالی است که قوانین قبلی نمی‌توانست پاسخگوی نیاز‌های امروز جامعه وکلا باشند و باید بر قامت جدید دنیای امروز وکالت ردای تازه‌ای با ابتکار عمل کانون‌های وکلا دوخته می‌شد.
وی با خاطر نشان ساختن این نکته که در سال‌های اخیر با قوانین سفارشی مواجه بودیم که محصول طرح‌های ذهنی افراد معدودی است که از طریق مجلس به شکل قانون در می‌آید، بیان داشت: علاوه بر این، نحوه تعامل کانون‌های وکلا با نمایندگان مجلس نیز به نحوی نبوده تا بتواند در زمینه حفظ استقلال و پیشگیری از تصویب چنین مصوباتی موثر واقع شود. علاوه بر اینکه باید قبل از وقوع چنین اتفاقاتی حضور فعال و تعامل مستمری با مجلس برقرار نمود.
راهکار بلند مدت معرفی وکلا به عنوان کاندیدای نمایندگی مجلس است
وکیل حسینی در این نشست اعتراضی با قرار گرفتن در پشت تریبون گفت: بسیاری از نمایندگان مجلس از دغدغه‌های وکلا اطلاعی ندارند، در نتیجه مشکلات این صنف از جمله آسیب‌های ناشی از عدم استقلال وکیل را به درستی شناسایی نمی‌کنند.
وی ضمن ابراز نگرانی از مصوبات اخیر مجلس که استقلال کانون‌های وکلا را به صفر خواهد رسانید، اظهار داشت: مخالفان استقلال از طریق نمایندگان مجلس طرح‌های خود را تصویب می‌نمایند فلذا راهکار بلند مدت معرفی همکاران مستعد به عنوان کاندیدای نمایندگی مجلس است تا از این طریق صدای وکلا شنیده شود
ظرفیت قدرتمند رسانه‌ها می‌تواند عموم جامعه را نسبت به اثرات عدم استقلال کانون‌های وکلا آگاه نماید
وکیل قبدیان در نشست هم اندیشی اعضای کانون وکلای دادگستری خراسان در اعتراض به مصوبات اخیر مجلس خاطرنشان نمود: اثبات اثرات تصویب چنین لوایح و مصوباتی بر عهده خود وکلاست و اطلاع رسانی از طریق رسانه‌های مجازی و غیر مجازی می‌تواند در طرح دغدغه‌های ناشی از این امر مهم نقش داشته باشد.
وی افزود: آنچه که در رابطه با کانون وکلا سال‌هاست مغفول مانده همین استفاده از ظرفیت قدرتمند رسانه‌هاست که باید از آن به بهترین شکل ممکن بهره جست و مردم را نسبت به اثرات عدم استقلال کانون‌های وکلا آگاه نمود.
اعضای هیات مدیره با ردای وکالت در محل برگزاری جلسات شورای نگهبان حاضر شده و همزمان تحصن وکلا در سایر شهرها انجام شود
وکیل اسماء موسوی به عنوان آخرین سخنران این نشست بیان داشت: وفاق وکلا در جلسات متعدد جامعه وکلا بر این بوده که اقدامات بیشتر جنبه عملی داشته باشد، به طوری که قابل رویت و عینی باشند. از این رو ارسال اظهارنامه چه از طرف شخصیت حقوقی کانون و یا چه از طرف هریک از وکلا با خطاب قراردادن شخصیت حقوقی شورای نگهبان یا اعضای حقوقی آن و سایر شخصیت‌هایی که در این زمینه تاثیرگذارند می‌تواند بسیار اثربخش باشد.
همچنین وی پیشنهاد تجمع و تحصن و یا راهپیمایی سکوت در مکان‌های مختلف با درخواست مجوز از فرمانداری را مطرح نمود.
این وکیل دادگستری در ادامه پیشنهاد کرد تا اعضای هیات مدیره با ردای وکالت در محل ساختمان برگزاری جلسات شورای نگهبان حاضر شده و همزمان تحصن وکلا در سایر شهر‌ها انجام شود.
وی افزود: استفاده از برخی ابزار‌ها نظیر خودداری از رفتن به دادگاه‌ها، تعطیلی دفاتر وکلا و یا روسای هیات مدیره‌ها، استفاده از سایر ظرفیت‌ها مثل گفتگو با قضات دادگستری یا مکاتبه با دفتر رهبری و مراجع و علمای عظام یا جلب نظر سایر ذینفعان مانند نظام مهندسی و…. از گزینه‌های پیش روست.
وی ضمن تاکید بر رسانه‌ای کردن موضوع از طریق شبکه‌های مجازی و ساختن ایموشن گرافی‌ها و؛ و یا اطلاع¬رسانی از طریق نهاد‌های بین‌المللی مانند سازمان ملل یا جامعه وکلای بین المللی خاطر نشان ساخت: بیشتر موضوعات راجع به استقلال وکلا در رسانه‌های مختص وکلا باقی می‌ماند و عامه مردم از آن چه رخ می‌دهد و یا از اثرگذاری تصویب چنین لوایح یا مصوباتی بر زندگی خود بی اطلاع هستند؛ بنابراین نگارش عبارت‌های تاکیدی با مضمون استقلال وکلا و تبیین نقش وکیل باید به صورت ساده و قابل فهم برای عموم باشد.
هر یک از وکلا امروز یک رسانه‌اند
در پایان این نشست رییس کانون وکلای خراسان با تشکر از جلسه پر از خرد، غیرت و دغدغه همکاران که نه فقط به خاطر صنف خود بلکه برای حقوق ملت است، خاطرنشان ساخت: تک تک مطالب جلسه را یادداشت نمودیم تا بتوانیم در جلسه روز شنبه اسکودا مطرح نماییم.
وی در جمع بندی از جلسه حاضر گفت: تک تک ما وظیفه اطلاع رسانی داریم و رسانه هم امروز فضای مجازی است. هر یک از شما یک رسانه‌اید. واقعیت این است که صدای ما ضعیف‌تر از آن هاست و خیلی‌ها از کار مجلس دفاع می‌کنند، بنابراین باید مردم و خانواده‌ها را توجیه کرد. هیات مدیره در حد خود تلاش می‌کند، ولی به کمک شما احتیاج داریم. در کانون خراسان باید صنف‌های زیادی مثل جامعه وکلا داشته باشیم که فعال باشند.
دکتر شیخ الاسلامی در خصوص تصمیم‌گیری در مورد راهکار‌های ارائه شده گفت: تصمیمات گاهی سخت است، یک سری مزایا و یک سری معایب دارد. مثلا در مورد پیشنهاد استعفای دسته جمعی شاید رقیب به دنبال آن است که همین اتفاق بیفتد و مثل سال ۶۲ یک نفر را به عنوان رییس کانون‌های وکلا بگذارند.
وی افزود: البته در کنار این‌ها هنوز معتقدیم تعامل آثار مثبت خود را دارد، عده‌ای از وکلا ارتباطات خوبی با مراجع تصمیم گیری دارند که باید از آن استفاده شود.
رییس کانون وکلای دادگستری خراسان در پایان اظهار امیدواری کرد: امیدواریم خداوند به ما توفیق دهد که تصمیمات درستی گرفته شود و در نهایت شرمنده همکاران نشویم. صدای ما صدای ضعیفی است که به گوش مردم نمی‌رسد. شاید تحصن صدا را به مسئولان و مردم برساند.
پس از پایان این نشست، وکلای شرکت کننده در این نشست اعتراضی، با در دست داشتن برگه‌های سفید مقابل درب ورودی کانون وکلای دادگستری خراسان تجمع نموده و اعتراض خود را اعلام کردند.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
لینک کوتاه : https://scoda.org/?p=41935
  • نویسنده : روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران
  • 733 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0
تماس باما