✍️ الهام بهمیاری، عضو کمیسیون ورزش اسکودا:
سوال: هفتمین المپیاد ورزشی کانونهای وکلای دادگستری ایران را به لحاظ کمی و کیفی چطور ارزیابی میکنید؟
پاسخ: با توجه به اینکه در این دوره از رقابتها ۲۰ کانون با ۵۶ تیم و ۶۲۱ ورزشکار در رشتههای فوتسال، والیبال بانوان و آقایان، تنیس روی میز (تیمی، دوبل و انفرادی) و شطرنج شرکت کردهاند، باید گفت این المپیاد نسبت به سالهای قبل هم از لحاظ کیفی و هم به لحاظ کیفی پیشرفت قابل توجهی داشته است، به طوری که خود بازیکنان نیز اذعان دارند که سطح مسابقات در حد لیگهای کشوری است، نه مسابقات صنفی، که این مهم نقطه عطفی در المپیاد ورزشی سال جاری بهشمار میآید.
سوال: وجه تمایز این دوره از رقابتها با دورههای پیشین را در چه مواردی میدانید؟
پاسخ: وجه تمایز این دوره، با المپیادهای گذشته را میتوان در این چهار مورد خلاصه کرد:
۱- استقبال بینظیر کانونها برای شرکت در المپیاد
۲- افزوده شدن رشته شطرنج به رشتههای ورزشی
۳- حضور کارآموزان جدیدالورود کانونها به المپیاد که خود موجب شده است تیمها میانگین سنی جوانتر و عملکرد حرفهایتری نسبت به سالهای قبل داشته باشند.
۴ – نظم و انظباط و حس مسئولیتپذیری بالای اعضای هیات مدیره کانون خراسان و کادر اجرایی المپیاد هفتم نیز از جمله عوامل موثر در ارتقاء سطح کمی و کیفی المپیاد سال جاری محسوب میشود.
سوال: امر ورزش در کانونهای وکلای دادگستری چه تاثیراتی در توسعه مشارکتهای همگانی و همدلی در میان جامعه وکلا دارد؟
پاسخ: ورزش بهخصوص برگزاری المپیاد و مسابقات ورزشی موجب نشاط، شادابی بیشتر، کاهش استرس کاری، شناخت فرهنگهای مختلف و از همه مهمتر اتحاد، همدلی، ایجاد و بهبود روابط بین اعضای کانونها با یکدیگر میشود که در نهایت، تعامل و همبستگی بیشتر بین کانونها را رقم خواهد زد.
سوال: هفت دوره المپیاد ورزشی در نهاد وکالت نشان از نگاه حرفهای به مقوله ورزش در کانونهای وکلای دادگستری دارد. به اعتقاد شما آیا پتانسیل تاسیس تیمی حرفهای در یک رشته ورزشی در نهاد وکالت و شرکت در رقابتهای کشوری وجود دارد؟ و آیا اساسا اعتقادی به این موضوع دارید؟
پاسخ: با توجه به اینکه تاسیس تیمهای حرفهای مستلزم تخصیص و صرف بودجه زیادی است و همانطور که مستحضر هستید، کانونها و اتحادیه خودگردان بوده و منابع مالی بسیار محدودی دارند، شاید این امر دور از دسترس باشد اما دور از ذهن نیست که بتوان در رشتههایی که هزینه چندانی ندارند و بودجه قابل توجهی نیز نمیخواهند همچون شطرنج، تنیس یا امثال این رشتهها، تیمهای حرفهای تشکیل داد.