✍️ تورج رشیدی، عضو کمیسیون ورزش اسکودا:
سوال: هفتمین المپیاد ورزشی کانونهای وکلای دادگستری ایران را به لحاظ کمی و کیفی چطور ارزیابی میکنید؟
پاسخ: برگزاری هفتمین المپیاد ورزشی کانونهای وکلای دادگستری کشور به میزبانی کانون محتشم خراسان در پنج رشته ورزشی فوتسال، والیبال آقایان و بانوان، تنیس روی میز و شطرنج با حضور ۵۶ تیم از کانونهای وکلا از سطح کمی خوبی برخوردار بود و به لحاظ کیفی نیز میزبانی کانون خراسان چه به لحاظ اسکان ورزشکاران و چه فضای سالنهای برگزاری مسابقات، از زیر ساختهای مناسب در برگزاری مسابقات بهرمند بوده است، اما از لحاظ فشردگی مسابقات پیشنهاد میشود رقابتها با فشردگی کمتری برگزار شود تا آسیبی جسمی متوجه بازیکنان و کاهش سطح کیفی آنها نشود.
سوال: وجه تمایز این دوره از رقابتها با دورههای پیشین را در چه مواردی میدانید؟
پاسخ: در دوره هفتم المپیاد استقبال بهتری نسبت به دوره قبل صورت پذیرفت که سطح کیفی نیز به تبع آن بهتر شده است. همچنین با بهره جستن از تیم داوری مجرب در این دوره از مسابقات حواشی کمتری را شاهد بودیم.
سوال: امر ورزش در کانونهای وکلای دادگستری چه تاثیراتی در توسعه مشارکتهای همگانی و همدلی در میان جامعه وکلا دارد؟
پاسخ: المپیادهای ورزشی با گردهم آوردن وکلا و کارآموزان میتواند مقدمات اتحاد و انسجام وکلا و کارآموزان را فراهم آورد و باعث آشنایی هر چه بیشتر اعضای کانونهای وکلای کشور و ارتقای حسن تعاون در بین جامعه وکالت را فراهم آورد، مضاف بر آنکه نمود بیرونی چنین رخدادی به اعتبار کانونهای وکلا در جامعه میافزاید.
سوال: هفت دوره المپیاد ورزشی در نهاد وکالت نشان از نگاه حرفهای به مقوله ورزش در کانونهای وکلای دادگستری دارد. به اعتقاد شما آیا پتانسیل تاسیس تیمی حرفهای در یک رشته ورزشی در نهاد وکالت و شرکت در رقابتهای کشوری وجود دارد؟ و آیا اساسا اعتقادی به این موضوع دارید؟
پاسخ: با توجه به اینکه ورزشکاران جوان و با سطح کیفی بالایی در مسابقات المپیاد حضور داشتهاند به نظر میرسد پتانسیل بالایی در خصوص تیمداری و حضور در مسابقات حرفهای وجود دارد که با برنامهریزی صحیح در این خصوص این امکان دور از دسترس نیست.