• امروز : پنج شنبه - ۱۰ مهر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - ربيع ثاني - 1447
  • برابر با : Thursday - 2 October - 2025
1

نشست مشترک کانون وکلای خراسان شمالی و کانون سردفتران و دفتریاران استان در راستای ارتقای خدمات حقوقی (داوری) و ثبتی

  • کد خبر : 47959
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲
نشست مشترک کانون وکلای خراسان شمالی و کانون سردفتران و دفتریاران استان در راستای ارتقای خدمات حقوقی (داوری) و ثبتی
نشست مشترک بررسی راهکارهای تعامل و همکاری‌های مشترک فی‌مابین کانون وکلای دادگستری استان خراسان شمالی و کانون سردفتران و دفتریاران استان در راستای ارتقای خدمات حقوقی (داوری) و ثبتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان خراسان شمالی، اباصلت رضوانی رئیس کانون در حاشیه این نشست در گفتگو با روابط عمومی کانون اظهار داشت: در نظام حقوقی کشور، کانون وکلای دادگستری و کانون سردفتران، دو نهاد ریشه‌دار و تخصصی هستند که هر یک در جایگاه خود، نقش بی‌بدیلی در تحقق عدالت، تنظیم روابط حقوقی و صیانت از حقوق شهروندان ایفا می‌کنند. این دو نهاد، اگرچه در مأموریت‌های اجرایی تفاوت‌هایی دارند، اما در اهداف بنیادین، دغدغه‌های صنفی و مسئولیت‌های اجتماعی، اشتراکات عمیقی با یکدیگر دارند.

وی افزود: از همین رو، ضرورت همکاری‌های متقابل، مستمر و هدفمند میان این دو کانون، نه‌تنها یک انتخاب هوشمندانه، بلکه یک نیاز ساختاری برای تقویت نظام حقوقی کشور و ارتقاء جایگاه حرفه‌ای اعضای هر دو نهاد است. آسیب شناسی ناشی از اجرای قانون تسهیل و همکاری‌های مشترک برای اصلاح قانون مذکور از جمله دغدغه‌ها و زمینه‌های مشترک برای همکاری هر دو کانون است.

رضوانی تصریح کرد: محوریت جلسه مشترک امروز حول محور استفاده از ظرفیت هر دو کانون در موضوع ارائه خدمات تخصصی داوری در قراردادهای حقوقی بود که تعامل سازنده میان وکلا و سردفتران می‌تواند منجر به بهبود فرآیندهای رفع اختلاف بین طرفین قراردادها باشد و هر دو نهاد از ظرفیت‌های بسیار خوبی برخوردار هستند.

لازم به ذکر است نشست مشترک هیئت مدیره کانون سردفتران خراسان شمالی و هیئت مدیره و اعضای کمیسیون داوری کانون وکلای خراسان شمالی در شامگاه دوشنبه هشتم مهرماه ۱۴۰۴ در محل سالن جلسات کانون وکلای خراسان شمالی برگزار شد.

در این نشست محمدعلی قجری رئیس کانون سردفتران خراسان شمالی نیز به ضرورت همکاری‌های مشترک بین هر دو کانون اشاره کرده و آمادگی کانون سردفتران را برای همکاری‌های متقابل و مشترک فی مابین هر دو کانون اعلام کرد.

همچنین در این جلسه دکتر زهرا سعادتی رئیس کمیسیون داوری کانون وکلای خراسان شمالی، مرکز داوری کانون وکلای خراسان شمالی را معرفی کرده و آمادگی این مرکز را برای ارائه خدمات تخصصی در زمینه داوری برای رفع اختلافات قراردادی اشخاص حقیقی و حقوقی اعلام کرد.

در ادامه این نشست نیز حاضرین نقطه نظرهای خویش را در خصوص موضوع جلسه مطرح کردند و در خاتمه برای اجرایی کردن این هدف مشترک کارگروهی با حضور اعضای هر دو کانون محمدعلی ترکانلو، جواد پهلوان، نبی‌الله داوری، سعید راموز، مریم کهندل و زهرا سعادتی تشکیل شد تا پس از بررسی‌های شایسته در خصوص نحوه استفاده از ظرفیت‌های هر دو کانون در امر داوری راهکارهای پیشنهادی خویش را به روسای هر دو کانون گزارش کنند.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
لینک کوتاه : https://scoda.org/?p=47959
  • نویسنده : روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران
  • 8 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0
تماس باما