• امروز : یکشنبه - ۴ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 23 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
20
در نشست فوق‌العاده اسکودا مطرح شد؛

اعتراض شدیداللحن مدیران نهاد وکالت به مصوبه اخیر مجلس در نقض استقلال کانون وکلا

  • کد خبر : 41781
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۶
اعتراض شدیداللحن مدیران نهاد وکالت به مصوبه اخیر مجلس در نقض استقلال کانون وکلا
در پی مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی در نقض استقلال نهاد وکالت، نشست فوق‌العاده اسکودا با حضور مدیران و صاحب‌نظران نهاد وکالت و جمعی از اساتید حقوق دانشگاه در محل اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) در این نشست که با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه اسکودا و برخی از مدیران و صاحب‎نظران نهاد وکالت برگزار شد، ابعاد مصوبات جدید مجلس شورای اسلامی علیه کانون وکلای دادگستری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه علاوه بر انتقاد و اعتراض شدیداللحن از اقدامات مجلس شورای اسلامی در نقض استقلال کانون وکلا، مقرر شد تا اقداماتی در جهت هماهنگی با قوای سه‌گانه برای رایزنی و روشن کردن نواقصِ طرح‌های مذکور در مجلس صورت پذیرد.

حاضران، در این نشست همچنین به این مساله اشاره کردند که هدف اصلی از اقدامات اخیر، ضربه زدن به ماهیت و استقلال نهاد وکالت است، استقلالی که بیش از ۷۰ سال از عمر آن می‌گذرد و از ضروریات یک دادرسی منصفانه بشمار می‌آید.

در این نشست همچنین بر تلاش همه‌جانبه برای حفظ استقلال کانون وکلا تاکید و مقرر شد تا آسیب‌شناسی بیرونی و درونی صنف در خصوص دلایل پیش آمدن وضعیت فعلی انجام شود.

همچنین در این نشست راهکارهای حقوقی به منظور اقناع مسئولان قوای مقننه، قضائیه و مجریه مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد در این زمینه تعامل و رایزنی‌هایی با مقامات مسئول و ذیربط صورت گیرد.

در بخش دوم این نشست همچنین مقرر شد که مقدمات برگزاری نشستی مشترک با سایر نهادهای صنفی و مدنی که استقلال آنها نیز با مصوبه اخیر مجلس در اصلاح ماده ۱۳ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام تامین مالی کشور مصوب سال ۱۳۹۴ مورد خدشه قرار گرفته است، به منظور هماهنگی و هم‌افزایی جهت دستیابی به راهکارهای مشترک انجام شود.

همچنین تعامل با شورای نگهبان و به خصوص حقوقدانان این نهاد و نیز رایزنی با قوه قضائیه در جهت آگاه‌سازی مقامات دستگاه عدلیه از تبعات اجرای اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مذکور از دیگر محورهای مورد بحث در این نشست بود.

در این نشست همچنین مقرر شد تا از تمامی ظرفیت‌های نهاد وکالت در استان‌ها در عرصه‌های مختلف استفاده شود تا خروجی منفی تصویب و اجرای این قوانین برای نهادهای صنفی، مدنی، افکار عمومی و غیره تبیین شود.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 9 میانگین: 3.2]
لینک کوتاه : https://scoda.org/?p=41781
  • نویسنده : روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران
  • 1178 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0
تماس باما