• امروز : شنبه - ۱۹ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : 8 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Saturday - 9 November - 2024
45

بیانیه پایانی سی و چهارمین اجلاس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا)

  • کد خبر : 29319
  • ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۳
بیانیه پایانی سی و چهارمین اجلاس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا)
«بیانیه پایانی سی و چهارمین اجلاس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران»

 سی و چهارمین اجلاس اتحادیه کانون‌های وکلای دادگستری ایران که به‌دلیل شرایط ناشی از شیوع کرونا کانون‌های مرکز و البرز و قم به‌صورت حضوری و بقیه کانون‌های استانی به‌صورت برخط در آن حضور داشتند در تاریخ سوم مهرماه ١٣٩٩ به میزبانی کانون وکلای دادگستری مرکز در شهر تهران برگزار شد. هیأت عمومی اجلاس ضمن گرامی‌‎داشت هفته دفاع مقدس و تجلیل از ایثارگری جان برکفان میهن اسلامی در طول هشت سال دفاع مقدس بر موارد ذیل تاکید نمودند:

١ـ  تحقق دادرسی عادلانه، اعتبار و منزلت دستگاه قضایی در عرصه داخلی و بین‌المللی و پاسداری از حقوق فردی و اجتماعی آحاد ملت با استقلال وکیل و استقلال کانون‌های وکلا پیوند خورده‌است.

کانون‌های وکلای دادگستری، استقلال و خودانتظامی خود را به‌عنوان یکی از لوازم تحقق عدالت قضایی لازم دانسته و انتظار دارد تمامی قانون‌گذاریها و تصمیمات مراجع ذیصلاح بر مدار حفظ این اصل باشد همچنین از مقامات مختلف قوای سه‌گانه به ویژه نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی انتظار دارد در ابراز نظرات خود به این اصل اساسی احترام گذاشته و با بیان مطالب غیرکارشناسی، زمینه تضعیف این نهاد را فراهم ننموده و توجه فرمایند که چنین مواضعی بر تحقق عدالت، توسعه ملی و اعتبار بین المللی نظام تاثیر منفی خواهد گذاشت.

۲ ـ مهمترین ویژگی نهاد دیرین و کهنسال کانون وکلا خود انتظامی‌است براین اساس تأکید می‌گردد کانون‌های وکلا بر تمام امور حرفه‌ای خود کنترل و اقتدار داشته و صلاحیت آموزش حرفه‌ای، صدور پروانه و تربیت و تمشیت وکلای دادگستری دارد.

۳ـ کانون‌های وکلای دادگستری ضمن تأکید بر ضرورت ادامه سیاست قوه قضائیه در امر مقابله با مفاسد اقتصادی، انتظار دارد دادگاه‌های ویژه با رعایت قانون‌گرایی و احترام به حقوق ملت بر اتقان و استحکام تصمیمات قضایی خود بیش از پیش توجه نمایند.

در همین راستا با استقبال از حذف دخالت انحصاری وکلای موضوع تبصره ماده ۴٨ قانون آیین دادرسی کیفری در رسیدگی به این گونه پرونده‌ها بر لزوم حذف تبصره ماده ۴۸ قانون یاد شده که مغایر با قانون اساسی و حقوق دفاعی متهم است، تاکید نموده و همه وکلا را واجد صلاحیت اقدام برای دفاع از متهمین می‌دانند.

۴ـ کانون‌های وکلای دادگستری با استقبال از اینکه روند اصلاح آیین‌نامه اجرایی لایحه استقلال به مسیر صحیح و قانونی خود بازگشته و با توجه به ماده٢٢ لایحه استقلال نهاد وکالت را به‌عنوان مسئول تنظیم و تدوین متن اصلاحی آیین‌نامه پذیرفته است بر تلاش منسجم و بدون وقفه خود در تدوین و تنظیم متن اصلاحی آیین‌نامه اجرایی لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری تأکید می‌نماید.

۵ـ کانون‌های وکلای دادگستری برگزاری آزمون جذب کارآموز از سوی مرکز امور مشاوران ماده ١٨٧را خلاف قانون دانسته و انتظار دارد قوه قضائیه اجرای سیاست موازی سازی و جذب وکیل مازاد بر نیاز را متوقف نموده و به تصمیم مرجع ذیصلاح قانونی در تعیین تعداد وکیل مورد نیاز برای هر یک از استان‌ها که همه ساله طبق قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت تعیین می‌شود عمل نموده و با پذیرش کارآموز مازاد عملا زمینه فساد در امور قضائی و بیکاری بیشتر وکلای شاغل را فراهم ننمایند.

۶ـ کانون‌های وکلای دادگستری ضمن اعلام همدلی و همبستگی و با تشکر از زحمات خستگی ناپذیر، صادقانه و دلسوزانه جناب دکتر مرتضی شهبازی‌نیا که طی سه سال گذشته تمام همت خود را در راه خدمت به نهاد وکالت مصروف داشته و پاس‌داشت خدمات ثمر بخش ایشان در جهت رشد و پویایی نهاد وکالت و با علم و یقین به اینکه ایشان همچنان تلاش، مساعی و همکاری خود را با اتحادیه در مسیر تعالی این نهاد معظم به کار خواهند گرفت برای انتخاب رئیس جدید اتحادیه در اجلاس آتی انتخابات برگزار خواهد کرد.

هیأت عمومی ضمن تشکر از میزبانی کانون وکلای دادگستری مرکز، با توجه به شرایط کرونایی کانون وکلای دادگستری مرکز را میزبان اجلاس سی و پنجم که در روز ٨ آبان برگزار خواهد شد، تعیین می نماید.

 

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
لینک کوتاه : https://scoda.org/?p=29319
  • نویسنده : روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران
  • 2326 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای بیانیه پایانی سی و چهارمین اجلاس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) بسته هستند

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0

دیدگاهها بسته است.

تماس باما