به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان قم، در ابتدای این دیدار که علاوه بر سردار میر حیدری فرماندهی انتظامی استان قم، سرهنگ نصیری جانشین فرمانده انتظامی و سرهنگ اسدی مدیر حقوقی فرماندهی انتظامی استان نیز حضور داشتند، ابراهیم جلالیان رییس کانون وکلای دادگستری استان قم، در سخنانی فرا رسیدن «هفته نیروی انتظامی» را تبریک گفته و از زحمات و خدمات ایشان تجلیل و قدردانی کرد.
وی همچنین در ادامه به معرفی و تبیین وظایف و اقدامات کانون وکلا پرداخت.
رییس کانون وکلای دادگستری قم در بخشی از سخنان خود با معرفی اداره معاضدت قضایی این کانون، به فعالیتها و خدمات رایگان این اداره در سه بخش وکالتهای معاضدتی، تسخیری و مشاوره حقوقی رایگان برای عموم شهروندان پرداخت.
وی در ادامه بار دیگر از مجاهدتها و تلاشهای شبانه روزی نیروهای فراجا به خصوص فرماندهی انتظامی استان قم در برقراری نظم و امنیت قدردانی کرد و افزود: آماده همکاری و ارائه خدمات به تمامی کارکنان و پرسنل خدوم نیروی انتظامی هستیم.
جلالیان در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به وجود موسسات حقوقی غیر مجاز و مشکلات عدیدهای که برای مردم، وکلا و کانونهای وکلای دادگستری ایجاد کردهاند، هماهنگی برای برخورد با اینگونه موسسات را خواستار شد.
رئیس کانون وکلای دادستان استان قم در پایان سخنان خود با بیان توضیحاتی، تقاضای تسهیل ورود وکلای دادگستری به کلانتریها و مراجع انتظامی را مطرح کرد.
در ادامه این دیدار نیز جعفر افضلی، نایب رئیس کانون وکلای قم با تاکید بر اجرای دقیق مفاد تفاهمنامههای فیمابین، تعیین نماینده از سوی طرفین جهت پیگیری و اجرایی شدن تفاهمنامه را خواستار شد.
همچنین محسن زاهدنیا بازرس کانون وکلای استان قم نیز طی سخنانی کوتاه ضمن تشکر و قدردانی از زحمات نیروی انتظامی و با تاکید بر حمایت از وکلایی که بهواسطه شغل و انجام وظیفه در معرض خطر هستند، به خصوص در وکالتهای تسخیری، درخواست حمایت ویژه از سوی مراجع انتظامی را مطرح کرد.
در ادامه این جلسه نیز سردار میر حیدری فرماندهی انتظامی استان قم با تسلیت شهادت سید حسن نصرا… و شهید نیلفروشان و شهدای مقاومت و خیر مقدم به حاضرین در جلسه اظهار داشت: تعامل پلیس و وکلا یک تعامل دو جانبه است که بایستی مستمر بوده و به یکی دو جلسه ختم نشود.
وی با اشاره به هجمههایی که در جامعه علیه وکلا دیده میشود، افزودند: باید از حیطه وکلا صیانت کنید و با کسانی که وجهه وکالت را مخدوش کرده و میکنند، برخورد قانونی صورت گیرد.
فرمانده انتظامی استان قم همچنین پیشنهاد کرد که کانون وکلای قم جلسهای را با روسای کلانتریها برگزار کند تا ضمن تعامل و هماهنگی بیشتر، دغدغهها و مشکلات خود را با ایشان مطرح کنند.
سردار میر حیدری در رابطه با موسسات غیرقانونی هم بدوا درخواست ارائه گزارشی در خصوص این موسسات را مطرح کرد تا ضمن ارسال این گزارش، موضوع از طریق پلیس امنیت و پیشگیری، پیگیری و اقدامات لازم و قانونی به عمل آید. همچنین مقرر شد به اداره اماکن هم در این خصوص دستورات لازم داده شده و هماهنگیهای مقتضی صورت پذیرد.
فرمانده انتظامی استان قم در ادامه سخنان خود با درخواست حمایت معاضدتی از ایثارگران و پرسنل فراجا عنوان داشت: کانون وکلا میتواند در این زمینه کمک خوب و موثری به فرماندهی انتظامی و پرسنل آن داشته باشد.
وی در ادامه اظهار امیدواری کرد که کانون وکلا در تعامل با صداوسیما، بتواند دانش حقوقی افراد جامعه را ارتقاء داده و از این طریق شاهد کاهش جرائم و دعاوی در محاکم دادگستری باشیم.
سردار میر حیدری همچنین با اشاره به نحوه برخورد مراجع انتظامی با وکلا و مردم عنوان کرد: راهبرد ما اصلاح فرایند رفتاری با مردم و مراجعین، حتی مجرمین است که بایستی کرامت ایشان حفظ شود و همواره تلاش ما بر این اصلاح است.
فرمانده انتظامی استان قم در پایان بر تشکیل جلسات منظم و مستمر توسط نمایندگان هر دو طرف و همچنین پیگیری کامل مفاد تفاهمنامه تاکید کرد.
گفتنی است در پایان این جلسه، تفاهمنامه همکاری بین فرماندهی انتظامی استان قم و کانون وکلای دادگستری استان قم به امضای طرفین رسید.