• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 20 - جماد أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
4
حاشیه‌نگاری روابط عمومی اسکودا از مهم‌ترین رقابت‌های ورزشی سالیانه نهاد وکالت؛

هفتمین المپیاد ورزشی کانون‌های وکلای دادگستری ایران؛ آوردگاهی با حضور ۲۰ کانون، ۵۶ تیم و ۶۲۱ ورزشکار

  • کد خبر : 45044
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۳ - ۹:۱۰
هفتمین المپیاد ورزشی کانون‌های وکلای دادگستری ایران؛ آوردگاهی با حضور ۲۰ کانون، ۵۶ تیم و ۶۲۱ ورزشکار
هفتمین المپیاد ورزشی کانون‌های وکلای دادگستری ایران در حالی از روز پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳ در مشهد مقدس و به میزبانی کانون وکلای خراسان رسما آغاز شد که این المپیاد را باید در نوع خود منحصر به‌فرد توصیف کرد.

به گزارش روابط عمومی اسکودا، در المپیاد هفتم ورزشی کانون‌های وکلای دادگستری که تا روز ۲۴ مهر ماه ادامه خواهد داشت، ۵۶ تیم از کانون‌های وکلای سراسر کشور حضور دارند که در نوع خود بی‌سابقه است و حاکی از باور به توسعه امر ورزش در نهاد وکالت و رشد و گسترش فرهنگ ورزش در میان وکلای دادگستری دارد.

در المپیاد هفتم، ورزشکاران عضو ۲۰ کانون‌ وکلای دادگستری در قالب ۵۶ تیم در رشته‌های فوتسال، والیبال (بانوان و آقایان)، شطرنج و تنیس روی میز با هم به رقابت می‌پردازند. از این میان ۱۹ تیم در فوتسال، ۱۱ تیم در رشته والیبال بانوان، ۹ تیم در رشته والیبال آقایان، ۹ تیم در رشته شطرنج و ۸ تیم در رشته تنیس روی میز حضور دارند.

هرچند که کمیسیون ورزش اسکودا نیز به دنبال تحقق دو موضوع است که در صورت عملیاتی شدن جلوه‌ای دیگر از توسعه ورزش در نهاد وکالت رقم خواهد کرد؛ اول برگزاری رقابت‌های ورزشی به صورت منطقه‌ای است که البته این رقابت‌ها جدای از المپیادهای ورزشی سالانه است که هر سال به میزبانی یکی از کانون‌های وکلای دادگستری برگزار خواهد شد. دومین موضوع نیز اضافه شدن ورزش‌های ساحلی است که طرفداران خاص خود را دارد و در صورت افزوده شدن به رشته‌های المپیاد ورزشی به رونق هرچه بیشتر این آوردگاه ورزشی کمک شایان توجهی خواهد کرد.

شاید بدون اغراق بتوان هفتمین دوره المپیاد ورزشی کانون‌های وکلای دادگستری را به لحاظ حضور پرشور وکلای ورزشکار (۶۲۱ ورزشکار) و تعداد تیم‌های شرکت کننده (۵۶ تیم)، نقطه عطفی در تاریخ رویداد‌های ورزشی نهاد وکالت دانست.

برگزاری اینگونه رویداد‌ها فرصتی منحصر به فرد برای تقویت همبستگی و ارتباط میان وکلای دادگستری در سطح ملی است. این رویداد تنها یک رقابت ورزشی نیست، بلکه به عنوان یک پل ارتباطی برای بهبود روحیه تیمی و توسعه فرهنگ سلامت و تندرستی در میان وکلا، نقش مهمی ایفا می‌کند.

این رویداد ۶ روزه با هدف تقویت روحیه رقابتی، همبستگی اجتماعی و ایجاد فضای شاد و پرانرژی برای وکلای دادگستری برگزار می‌شود و حضور تیم‌هایی از کانون‌های وکلا نشان‌دهنده عزم جدی وکلا برای توسعه امر ورزش در نهاد وکالت و ارتقاء سطح همکاری‌های اجتماعی است.

از حاشیه‌های جالب این دوره از رقابت‌ها، کری خوانی ورزشکاران حاضر در المپیاد با یکدیگر است؛ کری‌خوانی‌هایی که اگرچه گوینده و شنونده آن ممکن است هرگز پیشتر همدیگر را ندیده باشند، اما چنان برای یکدیگر کری می‌خوانند که گویی رفاقتی چندین سال پشت این کری‌خوانی‌ها وجود دارد و این همان روحیه‌ای است که جامعه وکلا به آن نیازمند است. حال و هوای ناشی از این کری‌خوانی‌ها از لابی محل اقامت تا ون حامل ورزشکاران و سالن برگزاری رقابت‌ها، آن را به یکی از جذاب‌ترین بخش‌های این آوردگاه ورزشی تبدیل کرده است.

نکته دیگر در این رقابت‌ها نظم تیم‌های شرکت کننده در آن است که نشان از مطالعه و اجرای دقیق پروتکل‌های اجرایی مربوط به این المپیاد از سوی سرپرستان و وکلای ورزشکار حاضر در این رویداد ورزشی دارد.

داوری این مسابقات نیز همچون دوره‌های پیشین به داوران حرفه‌ای سپرده شده تا ضمن برگزاری قانونمند و حرفه‌ای رقابت‌ها، نتایج آن نیز با قضاوت این داوران، به عدالت نزدیک‌تر باشد، هرچند که برخی تیم‌ها نیز به نحوه قضاوت‌ها معترض بودند.

مصدومیت هم که از مسائل لاینفک رقابت‌های ورزشی بود در این دوره از رقابت‌ها به کررات دیده شد و حتی کار به شکستگی پا و اعزام تیم اورژانس به محل مسابقات نیز کشیده شد.

اعضای کمیسیون ورزش اسکودا متشکل از الهام بهمیاری (کانون بوشهر)، محمد صابونچی‌ذوالفقاری (کانون آذربایجان غربی)، تورج رشیدی (کانون هرمزگان)، فرهاد توماج (کانون گلستان) و رضا وطن‌خواه (کانون البرز) نیز در همه رقابت‌ها حاضر شده و ضمن بررسی سطح کیفی مسابقات، از نزدیک تلاش‌ تیم‌های حاضر در رقابت‌ها را به نظاره نشستند.

المپیاد ورزشی کانون‌های وکلای دادگستری می‌تواند به عنوان فرصتی برای شناسایی استعداد‌های ورزشی در میان وکلا و تشویق به ورزش منظم و فعالیت بدنی مورد توجه قرار گیرد. شاید هم در آینده بتوان یک تیم حرفه‌ای در یک رشته ورزشی را راهی رقابت‌های کشوری کرد، موضوعی که با توجه به سطح کیفی رقابت‌ها دور از دسترس نیست و به نزدیکی بیشتر نهاد وکالت و توده مردم نیز کمک شایان توجهی خواهد کرد.

این رویداد ورزشی همچنین علاوه بر بُعد ورزشی، تأثیرات مثبت زیادی بر ایجاد یک فضای حرفه‌ای و دوستانه‌تر میان وکلای دادگستری خواهد داشت و زمینه‌ساز تحولات مثبتی در توسعه جامعه وکالت کشور می‌شود.

المپیاد ورزشی کانون‌های وکلای دادگستری نشان‌دهنده توجه ویژه کانون‌ها به مسائل فرهنگی و اجتماعی است که به‌طرز چشمگیری فراتر از فعالیت‌های حقوقی و حرفه‌ای قرار دارد و بیانگر نگاه جامع و کامل به رشد و تعالی اعضای فعال در نهاد وکالت است.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 1]
لینک کوتاه : https://scoda.org/?p=45044
  • نویسنده : روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران
  • 270 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0
تماس باما