به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان همدان، دکتر مهدی غلامی جلال طی سخنانی با موضوع «آینده پژوهی وکالت در ایران» در دانشگاه بوعلی سینا به مناسبت ۱۶ آذر ماه و روز دانشجو، بر ضرورت خارج شدن از چارچوب قدیمی و سنتی در حرفه وکالت تأکید کرد و گفت: در رابطه با آینده شغل وکالت در کشور دو مسیر پیش روست؛ یکی روش سنتی که قدیمیان عرصه وکالت طی کردند که چندان فرقی با شغل کارمندی نخواهد داشت، چون هم درآمد و هم هزینه هر دو زیاد است. دوم روش نوین و بهروز شدن است؛ یعنی وکلایی که بتوانند از ابزارهای دیجیتال و فناوریهای نوین بهره بگیرند و خدمات خود را با نیازهای روز جامعه تطبیق دهند، بدون شک در این حرفه موفقتر خواهند بود.
وی با بیان اینکه اصلاح نظام آموزشی حقوقی و ارائه دورههای تخصصیتر میتواند کمک کند که وکلا با آمادگی بیشتری وارد بازار کار شوند، ادامه داد: روانشناسی، زبان مشترک و روابط عمومی بالا هم تاثیر بسزایی برای موفق شدن در این حرفه دارد.
غلامی جلال ضمن تأکید بر اینکه تا وقتی در حرفه وکالت از قالب سنتی خارج نشویم موفق نخواهیم شد، افزود: با رشد فناوری و تجارت الکترونیک، وکلایی که بتوانند در این حوزهها فعالیت کنند، نهتنها از رقابت عمومی بازار فاصله میگیرند، بلکه فرصتهای شغلی جدیدی نیز پیش روی خود خواهند داشت.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان ادامه داد: با توجه به افزایش تعداد وکلا احتمال حذف بسیاری از وکلا از بازار کار وجود دارد، لذا برای جلوگیری از آن لازم است وکلای جوان به فکر تیمسازی و ارتباطگیری برای کار با انجمنهای حقوقی و موسسات بینالمللی باشند.
وی با اشاره به اینکه لازم است مسائل تئوری را به مسائل کاربردی و عملیاتی تبدیل کنیم، خاطرنشان کرد: عشق و علاقه در هر کاری منجر به موفقیت در آن حرفه میشود. لازم است دانشجویان برای موفقیت در حرفه وکالت تلاشهای خود را از دوران دانشجویی آغاز کرده و در مرحله بعد که دوران کارآموزی است با عشق و علاقه از روشهای نوین که گفته شد در حرفه وکالت استفاده کنند.