پنجاه و سومین همایش هیات عمومی بهطور فوقالعاده اتحادیه صبح روز چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ با حضور هیات رئیسه اسکودا، اعضای هیات مدیره کانونهای وکلای دادگستری سراسر کشور، نمایندگان کانونها در شورای اجرایی اسکودا و سه تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در هتل پارسیان استقلال برگزار شد.
در این همایش دکتر جعفر کوشا در بخشی از سخنانی خود به انتخابات مجلس دوازدهم اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنیم در دورههای آتی مجلس، حقوقدانان و وکلای بیشتری به مجلس ورود کنند تا ضمن تعالی نهاد وکالت، امر قانونگذاری با دقت بیشتری پیش رود.
دکتر علی آذری، دکتر محمدحسین محمدی و دکتر عثمان سالاری از نمایندگان حقوقدان مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی تاکید کردند که تحقق حاکمیت قانون در گرو امنیت قانونی و قضایی وکیل دادگستری است. اگر بنا باشد یک وکیل دادگستری امنیت قانونی و قضایی نداشته باشد، امنیت روانی و شغلی او نیز به عنوان رکن رکین توسعه عدالت قضایی مورد خدشه قرار میگیرد.