به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان کرمانشاه، در این نشست سید طاهر نعلینی رئیس کانون وکلای کرمانشاه ضمن خیر مقدم و قدردانی از حضور و تعامل ارزنده اعضای هیات مدیره کانون سردفتران و نیز با اشاره به تلاشهای کانونهای وکلای دادگستری در سراسر کشور و اقدامات و رایزنیهای به عمل آمده درباره مصوبه اخیر مجلس اظهار کرد: کانون وکلای دادگستری و کانون سردفتران از جمله تشکلهایی بهشمار میروند که در سلامت حقوقی، احقاق حق و توسعه عدالت نقش و اهمیت بهسزایی دارند. یقیناً اتحاد، همدلی و همافزایی این دو نهاد باعث تقویت ساختارهای حقوقی و قضایی خواهد شد.
در ادامه این دیدار نیز حبیبی، رئیس هیات مدیره کانون سردفتران استان کرمانشاه در سخنانی بیان کرد: متاسفانه فقدان وجود تشکیلات نظارتی تخصصی در مجلس و مشخصاً عدم حضور نمایندهای از دو تشکل (کانونهای وکلا و سردفتران) در مجلس شورای اسلامی به عنوان رکن حمایتی، باعث تصویب چنین طرحهایی میشود. بدیهی است در صورت حضور فردی به عنوان نماینده یا ناظر در حوزههای وکالت و ثبت اسناد رسمی، قبل از تصویب لوایح و طرحهایی که مرتبط با دو حوزه مذکور است، مسائل مربوطه کارشناسی شده و منافع جمعی، ملی و مردمی لحاظ خواهد شد.
وی افزود: کانون سردفتران نیز در جهت رد مصوبه مجلس در شورای نگهبان و تبیین اثرات آن، نشستهای متعددی را برگزار کردهاند.
در ادامه این نشست نیز سایر اعضای هیات مدیره دو کانون ضمن بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود، با ارایه راهکارهایی بر تداوم همکاری در خصوص مخالفت با مصوبه اخیر مجلس، تاکید و بنا به ضرورت و اهمیت این همکاری پیشنهادات زیر را مطرح کردند:
۱- برگزاری نشست مشترک با رئیس کل دادگستری استان جهت تبیین نقاط ضعف مصوبه مذکور
۲- صدور بیانیه مشترک دو نهاد و اعلام مواضع واحد در قبال تاثیرات و تبعات مصوبه اخیر
۳- اطلاعرسانی و اعلام نظر تخصصی درباره آثار و تبعات منفی مصوبه اخیر مجلس در قالب نشست خبری مشترک و تهیه کلیپ
۴- دیدار با نمایندگان شورای نگهبان و نمایندگان مجلس خبرگان رهبری به قصد اطلاعرسانی به مشارُالیها در خصوص تبعات زیانبار مصوبه مذکور
۵- برگزاری گردهمایی و نشست تخصصی با حضور صاحبنظران هر دو تشکل و اعلام نظرات علمی مشارُالیها در خصوص بازنگری در مصوبه اخیر
در پایان اعضای هیئت مدیره دو کانون با ذکر ایرادات حقوقی مصوبه اخیر، بر وفاق و همدلی میان این دو نهاد تاکید کردند.