• امروز : یکشنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 20 - شوال - 1445
  • برابر با : Sunday - 28 April - 2024
4

رونمایی از سردرب کانون وکلای دادگستری کردستان با نام «شرافت»

  • کد خبر : 43485
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۱
رونمایی از سردرب کانون وکلای دادگستری کردستان با نام «شرافت»
آیین رونمایی از سردرب کانون وکلای دادگستری کردستان با عنوان سر درب «شرافت» روز پنجشنبه ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۲ در محل کانون وکلای دادگستری کردستان با حضور هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری کردستان و معمرین و وکلای جوان کانون کردستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان کردستان، در مراسم افتتاحیه دکتر مرتضی جوانمردی صاحب، رئیس کمیسیون آموزش کانون کردستان نسبت به پرده برداری از این سر درب اقدام کرد و در این مراسم گفت: با توجه به اینکه در این سر درب عبارت هوالوکیل و قسم نامه تعبیه شده و به لحاظ اینکه خدای متعال متصف به نام وکیل است و این افتخار ما وکلاست که شغل و کارمان مزین و منور به اوصاف جلاله الله تعالی است، امیدوارم همه ما هر روز با دیدن این سر درب با توجه به قسم نامه‌ای که در چنین سردربی تعبیه شده با آرمان‌های متعالی وکالت تجدید میثاق کنیم.

طراح این سر درب کاوه خداکرمی یکی از هنرمندان به نام کردستانی است.

برگزاری مراسم هفتاد و یکمین سالروز استقلال کانون وکلا

همچنین مراسم هفتاد و یکمین سالروز استقلال کانون وکلای دادگستری به همت کانون وکلای کردستان شامگاه پنجشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد. در این مراسم احمد نامداری اظهار کرد: همه ما می‌دانیم در مجلس قبلی طرح تحقیق و تفحص از کانون‌های وکلا اجرا شد این درحالی بود که مدیران کانون‌های وکلا پاکدست‌ترین مدیران هستند.

وی با بیان اینکه افراد حقوقدان باید به مجلس آینده راه یابند، افزود: وکلا با صندوق‌های رای قهر نکرده و در راستای اهمیت صنفی در انتخابات حتما شرکت و فردی را انتخاب کنند تا در مجلس آینده مشکلاتی که در این مجلس داشتیم دوباره تجربه نکنیم.

رئیس کانون وکلای کردستان با اشاره به اینکه با وجود وکیل مستقل، عدالت اجرا خواهد شد، ادامه داد: وکالت هنر است هنری که بی‌گناه را از چوبه دار پایین و اشتباهات دادسرا را جبران می‌کند.

نامداری یادآور شد: امروز این شجره طیبه تنومند در تیررس بدخواهان قرار می‌گیرد و برخی‌ها می‌خواهند شغل شریف وکالت را لوث و یا استقلال آن را مخدوش کنند.

وی دوستی، برادری و همدلی را از مولفه‌های مهم در کاهش چالش‌ها در این حوزه دانست و گفت: کانون وکلای کردستان در سال ۸۵ با ۶۰ وکیل کار خود را آغاز و تا این لحظه ۶۵۵ وکیل از کانون وکلای استان پروانه وکالت دریافت کرده‌اند.

رئیس کانون وکلای کردستان ادامه داد: از ۶۵۵ وکیلی که از این کانون پروانه وکالت دریافت گرفته‌اند ۱۵۵ وکیل بیکار شده و یا پروانه خود را تمدید نکرده‌اند.

نامداری از برخی اتهامات مبنی بر انحصار طلب بودن کانون وکلا انتقاد کرد و افزود: این کانون نه تنها انحصار طلب نبوده بلکه اشتغال ایجاد کرده‌اند و این مهم براساس نیازسنجی صورت می‌گیرد، ضمن اینکه بیش از ۲ هزار و ۵۴۱ وکالت رایگان در استان انجام شده است.

در ادامه این مراسم نیز زارعی کوشا، استاندار کردستان اظهار داشت: وکلا از شریف‌ترین افراد جوامع برای یاری رساندن به کسانی هستند که نیاز جدی به راهنمایی، هدایت و حمایت دارند.

وی همچنین یاد و خاطره کسانی را که در تدوین لایحه استقلال کانون وکلا نقش داشتند گرامی داشت و اظهار امیدواری کرد که روز به روز شاهد رشد و بالندگی کانون وکلای کردستان در سطح کشور و استان باشیم.

استاندار کردستان از آمادگی کامل مجموعه مدیریت استان و دستگاه‌های اجرایی برای تعامل دوسویه با کانون وکلای استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت و توان اعضای این کانون خبر داد و گفت: آرزو می‌کنیم آنچه دغدغه این جامعه است برطرف و نهاد وکالت به عنوان نهادی که حریت و استقلال لازمه کار آن است همواره و بهتر از گذشته به مسیر خود ادامه دهد و به مردمی که نیازمند کمک آن‌ها هستند یاری برسانند.

زارعی کوشا افزود: اگر انسان یک فرد را از مرگ و یا افتادن از ورته نابودی نجات دهد نجات بشریت است و این فرصت برای وکیل فراهم است که در طول زندگی خود با حرفه‌ای که دارد انسان‌های زیادی را نجات دهد.

وی خاطرنشان کرد: کردستان سرزمین زیبایی‌هاست و ما این استان را جان ایران می‌دانیم. امیدواریم همواره این قلب تپنده با نشاط وسرزندگی به حیات خود ادامه دهد.

حجت الاسلام سیدحسین حسینی، رئیس کل دادگستری کردستان هم در این مراسم با بیان اینکه امنیت قضایی بستر توسعه و پیشرفت جامعه محسوب می‌شود، افزود: هرگاه در حوزه وکالت با مشکلی مواجه شویم ناشی از آن است که قاضی و وکیل به عنوان شغل و منبع درآمد به کار خود نگاه می‌کند.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم قداست و جایگاه وکلا و قضاوت حفظ شود باید وکلا و قضات مراعات کرده و به عنوان شغل به کار خود ننگرند.

حسینی با بیان اینکه امنیت پایه و اساس پیشرفت و توسعه است، بیان کرد: وکیل باید قدمی جز برای رعایت عدالت برندارد و وکلا بازوان و بال دوم دستگاه قضا در حوزه‌های حقوق عامه، پیشگیری، رفع تظلمات، حل و فصل اختلافات و برخورد با مجرمین باشند.

رئیس کل دادگستری کردستان یادآور شد: موکلان باید اطمینان یابند اگر به اختلاف خوردند یا مورد ظلم و تعرض قرار گرفتند، دستگاه و مرجعی وجود دارد که حق آن‌ها را بگیرد و این یعنی امنیت قضایی که با حکمی عادلانه مواجه می‌شوند.

وی ادامه داد: حاکمیت اصل برائت در جامعه و رعایت حقوق شهروندی، امنیت قضایی است که حق انتخاب وکیل را مهیا می‌کند و امنیت قضایی بستر توسعه و پیشرفت جامعه محسوب می‌شود.

حسینی بر احیای فرهنگ سازش توسط وکلا تاکید و بیان کرد: بالا بردن فرهنگ حقوقی مردم نیز باید توسط وکلا مورد توجه باشد.

دکتر علی رشیدی، معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان کردستان نیز یکی از سخنرانان این مراسم بود که به ضرورت تعامل کانون وکلا با دادگستری اشاره و ابراز امیدواری کرد که در مجلس بعدی، قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار اصلاح شود.

در ادامه این مراسم نیز دکتر طیب افشارنیا، نایب رئیس صندوق حمایت وکلای دادگستری نیز بر لزوم توجه به جایگاه استقلال وکیل تاکید کرد.

دکتر سنجر فخری، رئیس سابق صندوق حمایت وکلای دادگستری نیز در پایان مراسم به لزوم حفظ اتحاد فیمابین وکلا اشاره کرد.

در این مراسم همچنین آیین تحلیف ۴۹ وکیل از وکلای جدیدالورود کانون وکلای دادگستری استان کردستان برگزار شد.

 

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
لینک کوتاه : https://scoda.org/?p=43485
  • نویسنده : روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران
  • 215 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0
تماس باما